”Det låter som att du känner dig”

Hej Sötnosar.

Klockan är mycket och mina ögonen går i kors. Jag är på riktigt trött. Idag har jag fått träffa min nya psykolog. Det är alltid lite läskigt att träffa läkare och psykologer för första gången. Men jag klarade den stunden utan att total krascha.

”Det låter som att du känner dig”.

Jag är så tacksam att jag kände mig bekväm med min nya psykolog på vårdcentralen. Att har en kontakt som jag känner fungera är bara så skönt. Det är klart att jag att jag inte är 100 ännu. Verkligen inte och särskilt inte idag då jag är låg. Ja jag kände mig förvirrad och längtansfull efter livet igen. Just idag är en jobbig dag.

16b

Möttes av denna fina gubbe när jag var ute och gick igår. Hopp om våren och sommaren tycker jag.

Sov Gott.

 

 

15 thoughts on “”Det låter som att du känner dig”

Add yours

  1. Tycker också det är jobbigt med läkare osv. Det är som att blotta sig. Tycker att det är starkt att våga 💪🏼

  2. Det är super svårt att träffa nya psykologer m.m. men starkt gjort utav dig att du faktiskt gjorde det! Massa kramar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: