Nu är det Krig.

Hej Hej.

Idag har jag startat ett krig mot alla rådjur som kommer hem till mig och bara förstör. De har varken ringt på eller meddelat innan att de tänkt komma. Vanligt vett har de långt ifrån. Jag tillhör en av alla de som inte längre säger – Åh titta en söt liten Bambi. De är långt ifrån söta i  mina ögon. När jag imorse mötes av synen att de varit en meter ifrån vår altan intill huset och rivit upp växter fix jag tokfnatt. Sprang ut i pyjamasen och planterade ner stackars växterna igen. Där och då bestämde jag mig att nu är det KRIG….

Nu är det KRIG.

Eftersom vi är granne med skogen längst upp på vår tomt förstår jag att det kan vara lockande att hälsa på hos mig. Att bygga staket eller ett högt plank skulle vara ett alternativ. Tyvärr både svindyrt och super fult med höga plank och staket. Hur skulle jag lösa mitt stora problem med att mota bort  dem. Snören? Till slut fick det bli presentsnören för de är slitstarkare än vanliga snören. Sagt och gjort. I krig behöver man en mur eller bygga svåra hinder för sina motståndare. Det borde kanske funka lite grann i alla fall. Så nu mina vänner ….vi bor kvar men har fått lite tokiga eller vansinniga ideér.

17e17d

Monster High är ju läskiga.

Saker som fladdrar i vinden och rör sig borde ju också funka och gärna glittrigt. Så jag tog vad jag hittade. Ett gammalt påslakan från Tilda med superläskiga Monster High och döskallar på. Visst borde väl det fungera, eller vad tror ni?

17g17f

Nu får ni hjälpa mig och hålla tummarna för att rådjuren kommer mer sällan på besök.

Kram Kram.

 

4 thoughts on “Nu är det Krig.

Add yours

  1. Cd-skivor skall tydligen skrämma iväg dem med. Inte roligt när de drar upp blommorna o lökarna! Dom är fina men det kan ju bli kostsamt i längden. Heja dig!
    Svar: Tack fina Kamilla! Ja, inte var dag, man blir kallad till Farmen casting.

  2. Haha, förlåt att jag skrattar, men känns så väl igen! 😃 Berätta om det funkar för jag har inte lyckats få bort mina än.. Här krigas det också! Trevlig kväll!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: