Första joggingen på länge – Check!

Halloj.

Idag hände något som jag inte gjort på mycket länge. Förra sommaren funkade det inte för att ena knäet var skadat och väntade på operation. Men kryss i taket idag hände det igen. Nu har jag ju promenerat regelbundet sedan starten av rehab och kroppen säger ifrån när det blir för mycket och jag försöker att lyssna och byta aktivitet. Som sagt idag fick jag lite feeling när jag gav mig in i skogen på min vanliga skogsrunda. Jag testade att jogga i snigel fart dock men jag gjorde det i 1,4 km ner till spåret. Jippi! Det funkade, jag överlevde och jag fortsatte rundan som om ingenting hänt. Gissa om jag kände och känner mig stolt över min prestation. Så bra gjort lilla jag. Jag får nog helt enkelt damma av mitt gamla uttryck PW Joggen nu eller vad tror ni?

18b18c

Så bra gjort lilla jag.

Duktiga tanter får pris så är det ju faktiskt. Minns förra gången jag var duktig och ute och sprang fick jag välja en sten varje gång jag gick sista biten hem som jag sparade på altanen i en stenhög. I år fick det bli kottar istället som pris. Man ska ju inte vara rädd för att förnya sig eller hur.

18a

Ha en toppen onsdag.

Puss & Kram.

 

5 thoughts on “Första joggingen på länge – Check!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: