Himmelriket för mig bland Pelagonerna.

Hej Hopp.

Idag innan jag skulle hämta tjejerna på gympan åkte jag bort till Plantshopen i Tullinge för att se om de öppnat ännu. Jippi för mig – de hade redan öppnat.

Himmelriket för mig.

Plantshopen i Tullinge är en mycket liten och charmig plats lite vid sidan av men samtidigt mitt i bostadsområdet. Jag gick runt och drömde mig bort. Hav av pelagoner inne i växthuset. En av dem hade en magisk röd färg. Att jag kunde hålla mig ifrån att handla något var för att snö ännu inte är helt borta hemma hos oss. Jag vill att de inte ska bli förstörda av frost och minusgrader. Så jag fönstershoppade och sparade på minnen och ideér till vår trädgård.

Har ni några platser som ger er ny energi och kraft i livet?

Mina största är skogen, allt som har med trädgård och växter att göra, mysiga kaffeställen och att bara gå genom stan i mitt eget tempo i mina egna tankar.

IMG_E9342IMG_E9338IMG_E9340IMG_E9336IMG_E9335IMG_E9341IMG_E9343IMG_E9344

Må så gott mina fina.

Puss & Kram.

 

13 reaktioner till “Himmelriket för mig bland Pelagonerna.

Lägg till

  1. Dina kraftställen är väldigt lika mina😊 Var faktiskt också iväg idag och lyckades hålla mig från att fylla vagnen med växter. Istället blev det massa olika sorters jord för att de som legat i vinterdvala ska få en mysig start 😃 Trevlig kväll!🌼

    Liked by 1 person

  2. Tänker lika där jag och du. Man väntar ju på att snön ska försvinna. Mysigt med blommor och naturen. Så härligt att det är vår i luften nu 🌞💜 Hoppas du får en fantastisk Söndag Kramiz MinikeGirl

    Liked by 1 person

  3. Jag brukar ta en promenad runt bäcken som går här utanför för att ladda med ny energi. Känner mig som en helt ny person efter dessa promenader, så härligt att ha någon speciell plats där man bara kan hämta ny kraft. Stor kram från mig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: