Vårstädat i trädgården.

Halloj.

Idag har det verkligen varit fart på gumman här hemma. Efter allt fix inne på förmiddagen gick vi ut efter lunchen och satte igång operation Vårstäda utomhus.

Trädgårdsfixande.

Fixa och dona i trädgården är verkligen terapi för själen. Så det är nog inte för inte det finns ”Grön Rehab” på några ställen i landet. Det borde ju verkligen passat mig. Jag rensade rabatter, krattade bort gamla ledsna löv och försökte ge mig på att beskära våra frukträd på framsida. Tack för den snabbkursen Google!

Wille städade av hela altanen och tvättade alla möbler så nu kan vi verkligen ta och flytta ut om dagarna igen. Tilda invigde trampolinen och körde både den ena och andra svårigheten. Nu är det verkligen vår även hemma hos mig. Trädgårdsarbete är så skönt både för kropp och själ. Hela kroppen får jobba och man blir rosig om kinderna.

8j8k

Efter en bra stund i trädgården tog Tilda och jag fram cyklarna och åkte iväg.

Kramis.

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: