Godast dagen efter – chokladbollar.

Tjingeling.

Fredagsmys i all ära men finns det något bättre än när det finns gotte kvar som man kan gå och små mumsa på dagen efter? Jag gillar verkligen att gå runt och små äta på gott. Tyvärr till vågens siffror inte så nöjda med mitt mumsande.

Godaste chokladbollarna.

Tack Tilda för de goda chokladbollarna. Idag var de som var kvar extra goda. Visst är ostbågar alltid godast dagen efter men långt efter ligger inte chokladbollar.

6r

Jag får ordna upp dagen nu med en promis.

Kram Kram.

7 thoughts on “Godast dagen efter – chokladbollar.

Add yours

  1. Åh nej haha jag gillar inte ostbågar dagen efter. Gillar den färska i en nyöppnad påse helt klart! Men chokladbollarna håller jag med om!
    Svar: Ja det skall verkligen bli roligt att ses Kamilla! Så kul att du åker ända vägen från Sthlm också! Vilken tid är du nere?

    1. Jag kommer vara nere sedan torsdagskvällen åker med maken och Gärdestad turné gänget ner. Gör Malmö på fredagen och föreställningen på kvällen. På lördag fm åker jag till Sundets pärla på fm och kikar på dottern och hennes lag som tävlar i gympa om det hinns med en stund. Ska bli så kul med en Skåne helg😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: