Peplunch på Noodle Mama.

Halloj.

Var det något jag behövde idag så var det en peplunch. Tur för mig att jag har vänner som är i samma sits som jag. Jag var en snigel hemma idag men trots det hann vi med en lunch och jag hann gå Strandvägen bort till Brageé.

Peplunch på Noodle Mama.

Vi mumsade på Noodle Mama inne i Hötorgshallen. Jag har helt missat Hötorgshallen fick jag vetskap om idag. Relativt lugnt med flera mysiga ställen och småbutiker ett ställe helt i min smak som jag garanterat kommer att utforska lite mera en annan dag. Noodle Mama serverar nyttiga nudelskålar. Jag valde en red curry med tofu som var riktigt gott. Att välja de vegetariska alternativen tycker jag känns nyttigare. Ofta får jag även känslan av att koken behöver tänka till lite extra med de vegetariska alternativen.

5a5b5c

Tack för stödet och pepandet inför dagens möte på rehab. Jag behövde verkligen få prata av mig med någon som förstår vår sjukdom. Jag köpte med mig en kaffe och började promenera bort mot Karlaplan. Skönt att få vara ensam i tankarna en stund.

Puss & Kram.

 

7 thoughts on “Peplunch på Noodle Mama.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: