Fastnat för Dahlia.

Hej Hej.

Gav mig själv en sovmorgon idag, så välbehövligt för hela mig. Kaffet är urdrucket och nu behöver jag sätta fart för att hinna in i tid till stan. Men vädret gör att jag snosar på allt. Min plan för dagen var att promenera och mysa mellan och innan dagens möten. En fika med  en vän ska också hinnas med. Det blir till att tänka om för att få till dagen så bra som möjligt. En sak som är roligt trots regn är att hämta ut ett paket från Nelly med bland annat nya byxor till mig. Shoppa på nätet är så mycket roligare – vem gillar inte att få paket även om man själv köpt dem?

Fastnat för Dahlia.

Jag brukar fastna för en sorts blommor varje år, vet inte alls varför men det bara blir så. I fjol började jag snöa in på Dahlia och planerade flera olika sorter. Dahlia svängen håller i sig. Jag har planera på att göra något nytt blomland fullt med Dahlior i. Hittade en så fin knöl på ICA igår när jag försökte slå ihjäl lite tid mellan gårdagens skjutsningar av barnen. Heter Dahlian William så var jag bara tvungen att låta den följa med hem till vår  William. Nu är ju inte vår Wille någon blomkille men lite kul när knölen hette William var det trots allt. Willes favofärg är röd också vilket var extra roligt.

wille.JPG

bra

Kramis.

 

8 thoughts on “Fastnat för Dahlia.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: