Längs Strandvägen en dag som idag.

Tja Tja.

Efter dagens lunch gick jag en promis längs Strandvägen och längtade mig bort till varma vårdagar och sommaren. Denna turen har blivit lite av min andas promis sedan tiden på Brageé så därför var det självklart för mig att jag skulle gå upp till Karlavägen. Stockholm är allt en vacker stad i alla väder. Idag har vi haft det grått och mulet hela dagen men trots det så är det så vackert med alla  båtar längs hela Strandvägen bort till Djurgårdsbron. Ja, jag är såld eller kär i min egen stad.

Längs Strandvägen en dag som idag.

Lite som i låten ”Sakta vi går genom stan” fast nu gick jag själv men texten fanns inom mig hela vägen.  Ibland är det så skönt att ta fram en kamera och gömma sig bakom för att få tankarna på annat håll. Så var det när jag tog min promis idag – bakom mobilens kamera gick allt så mycket enklare.

5d5e5f5g5h5j5i

Så skönt att landa hemma igen. Ikväll ska det bakas pizza här hemma, det ska bli riktigt mys.

best

Kram Kram.

10 thoughts on “Längs Strandvägen en dag som idag.

Add yours

  1. Fina bilder! Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder 🙂
    Brukar också ta detta stråk på mina luncher💕

  2. Fina bilder 🙂 Vi har också haft regn och rusk under veckan, men idag vaknade man upp med solsken och 8 plusgrader. Underbart!

  3. Det är verkligen en av Stockholms finaste promenadstråk. Jag brukar gå ända bort till Fotografiska, äta lunch där och sedan gå tillbaka. Både fantastisk promenad och Stockholms godaste lunch 😊

  4. ja strandvägen är så vacker! Jag har tur att jobba precis där och att se ut över vattnet varje dag är helt klart en bonus! 😀

  5. Stockholm är en fin stad, jag gillar min stad på många sätt med. Men älskar de mindre städerna, de är så pittoreska och mysiga.
    Du tar fantastiska bilder 🙂

  6. Stockholm är så fint, längesen jag var där nu så börjar bli dags. Dina bilder är så fantastiska, som alltid! Stor kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: