Längs Strandvägen en dag som idag.

Tja Tja.

Efter dagens lunch gick jag en promis längs Strandvägen och längtade mig bort till varma vårdagar och sommaren. Denna turen har blivit lite av min andas promis sedan tiden på Brageé så därför var det självklart för mig att jag skulle gå upp till Karlavägen. Stockholm är allt en vacker stad i alla väder. Idag har vi haft det grått och mulet hela dagen men trots det så är det så vackert med alla  båtar längs hela Strandvägen bort till Djurgårdsbron. Ja, jag är såld eller kär i min egen stad.

Längs Strandvägen en dag som idag.

Lite som i låten ”Sakta vi går genom stan” fast nu gick jag själv men texten fanns inom mig hela vägen.  Ibland är det så skönt att ta fram en kamera och gömma sig bakom för att få tankarna på annat håll. Så var det när jag tog min promis idag – bakom mobilens kamera gick allt så mycket enklare.

5d5e5f5g5h5j5i

Så skönt att landa hemma igen. Ikväll ska det bakas pizza här hemma, det ska bli riktigt mys.

best

Kram Kram.

10 reaktioner till “Längs Strandvägen en dag som idag.

Lägg till

  1. Det är verkligen en av Stockholms finaste promenadstråk. Jag brukar gå ända bort till Fotografiska, äta lunch där och sedan gå tillbaka. Både fantastisk promenad och Stockholms godaste lunch 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: