Ni hänger väl på fotoutmaningen?

Hej.

Jag tycker om foto, det vet ni redan. Eftersom jag har en blogg som heter Kamillas Kamera har jag en fotoutmaning. Ni får jättegärna vara med och anta utmaningen! Bilden som jag tycker tolkat temat bäst får ett litet pris.

Reglerna är enkla, använd er av en bild som du tycker representerar temat och publicera på er blogg, därefter samlar jag alla bidrag i ett inlägg på min blogg, givetvis med en länk till alla som deltagit. Alla får vara med!  Proffs eller hobbyfotograf spelar ingen roll eller vilken typ av kamera du använder.

fotoveckans ORANGE

Så här gör ni för att vara med:

  • Fotografera en ny bild där ni tolkar temat ”ORANGE” precis som ni vill.
  • Ladda upp bilden i ett inlägg på din blogg med rubriken ”Fotoutmaning med Kamillas Kamera – Tema ORANGE” skriv någon mening om hur du tolkat temat.
  • Länka gärna inlägget så att fler hittar utmaningen.
  • Skriv en kommentar med en länk till ditt bidrag i detta inlägget så jag vet att du är med senast den 2 april kl: 24:00
  • 3 april publicerar jag inlägget med alla bidrag i utmaningen.
Kom igen nu – ut och fotografera.
Kramis ♥

11 thoughts on “Ni hänger väl på fotoutmaningen?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: