Sälen är fasiken bra för själen.

Hej Hej.

Idag har det inte blivit någon stund vid datorn förrän nu efter en påskmiddag här på Högfjällshotellet. Vilken underbar dag vi haft här uppe i Sälen idag. Ska försöka berätta lite kort om vad vi gjort för sedan måste jag in och bloggworka en liten stund.

Sälen är bra för själen.

Det är verkligen sant. Idag har solen strålat från en klarblå himmel hela dagen. Termometern har visat plusgrader. Det har med andra ord varit ljuvligt här uppe idag. På förmiddagen åkte vi skidor här på Högfjället och jag blev tvungen att köpa mig ett par skidglasögon eftersom jag är så ljuskänslig. De jag köpte var inte världens snyggaste men de gjorde jobbet och jag kunde både åka och titta i solen. När det blev lunch gick vi upp på hotellet och lunchade med Robert och ljudgänget. Efter lunch blev det några åk här innan vi tog transportliften bort till Lindvallen och åkte i de stora backarna. Kvällen avslutade vi med sittande påskmiddag med alla som var inblandade i kvällens föreställning. Nu sitter jag här och är så trött att jag knappt hittar tangenterna på datorn. Sälen är fasiken bra för själen.

IMG_E9133IMG_E9143IMG_E9144IMG_E9145IMG_E9153IMG_E9162IMG_E9165IMG_E9170IMG_E9174IMG_E9175

Sov Gott  – Vi hörs imorgon.

Kram.

 

11 thoughts on “Sälen är fasiken bra för själen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: