Sälen – Nu är vi här igen.

Hej.

Vi är framme i Sälen och har nyss avnjutit en god middag på Högfjällshotellet med hela gänget. Erkänner att jag är trött och sliten, hoppas jag kommer sova gott i natt.

Sälen – Nu är vi här igen.

Vi åt en god middag på Hotellet med gänget som ska spela imorgon kväll, Kalle Moreus och gäng. God mat, gott vin och en utmärkt creme brule vad mer kan jag mig liksom. Här i Sälen är det hur mycket snö som helst. Erkänner att jag längtar tills imorgon då vi får åka skidor igen. Sitter nu i soffan i vår lägenhet och kikar ut över backarna. vi bor allt för bra med backens lift 100 meter från ytterdörren. Pistmaskinen kör upp och ner och fixar till backarna inför morgondagen då vi tänker köra järnet.

IMG_E9125IMG_E9104IMG_E9100IMG_E9106IMG_E9117IMG_E9109

natti

Kramis.

8 thoughts on “Sälen – Nu är vi här igen.

Add yours

  1. Så himla mysigt!! Trots jag inte gillar snö ,hehe.
    Svar: Åh härligt här skiner solen med, helt underbart! Åh ni får det säkert fantastiskt i Sälen.

  2. Ni ser ut att ha det väldigt mysigt där! Njut av varje minut. Glad Påsk och stor kram till dig fina Kamilla! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: