Bästa Fredagsfokuset.

Hej.

Igår var det fredag och min stund för Fredagsfokus igen. Efter en tung veckan som igår slutade med både antibiotika och förlängd sjukskrivning behövde jag verkligen en stund med mig själv. Jag hittade idag en fantastisk kvinna genom en av mina rehabkompisar. Tanja Dyredand stressade sig till både hjärtflimmer och en hjärnblödning först efter en lång tid för att kunna acceptera och förändra sitt liv och sätt att se på livet. Resan mot ett friskare jag gick genom mindfulness. Idag arbetar Tanja som mindfulnessinstruktör, yogalärare och meditationslärare samtidigt som hon driver bloggen StressaAV.nu.

Fredagsfokus – med mindfulness och en stor blå ballong.

Jag satte sig i fåtöljen, nästa gång ska jag lägga mig på yogamattan som jag brukar tycka bäst om och följa med Tanja i hennes övning. Tack! Jag behövde verkligen denna stunden idag. Fredagsfokus när den är som bäst. Tanja kommer jag garanterat följa vidare både på youtube och på bloggen. Personer som gör omvändningar i livet till det bättre ger mig en så stor inspiration.

Mindfulness är mer än bara en terapiform, precis som yoga, så är det en hel livsfilosofi. Övningarna är en del men även sättet att se på tillvaron och framförallt respektera andras olikheter likt man respekterar sina egna egenheter är grundläggande.

 

7 thoughts on “Bästa Fredagsfokuset.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: