Fredagspresenten blev medicin.

Hej.

Hua hua nu är jag hemma från besöket hos min läkare. Det blev ett långt besök idag när det skulle pratas både utmattning och bihåleinflammation. Dagens dom blev antibiotika för bihåleinflammation och fortsatt sjukskrivning för att försöka hitta en energibalans som funkar för mig. Lyssna inåt och agera därefter.

Fredagspresenten blev medicin.

Denna fredag blev det inte den roligaste fredagspresenten. Vem vill ha penicillin i present liksom? Som tur är orkade jag hämta ut nya boxen ifrån Testagram. Hoppas att den innehåller lite spännande och roliga saker.

IMG_E8992IMG_E8994

Dags att krypa ner i sängen en stund.

Vi hörs snart igen.

Puss.

2 reaktioner till “Fredagspresenten blev medicin.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: