Jag vann!

Godmorgon.

Tänkte bara kika in en snabbis och önskar er alla en toppen fredag. Idag väntar besök hos läkaren igen – det är alltid en jobbig grej att ta sig igenom. Annars så känns det i skallen att min förkylning nu landat och satt sig i bihållerna precis som alltid. Huvudvärk är lika hemsk idag som den varit ett par dagar…..Suck på all sjuka.

Jag vann!

Jag vann en tabletthållare från Frida eller Morsan på hjul. Perfekt för såväl vitaminer, kosttillskott, mediciner osv och pricken över i är att det även finns en tillhörande app som hjälper mig att komma ihåg när jag ska ta dem. Eller det kanske heter doseringscylinder hur som helst kommer den från Curebits och är både snygg och praktisk. Tack snälla Frida för fina vinsten.

IMG_E8879

Fredagsfeeling?

Nej den har inte infunnit sig ännu. Har ni några fredagsplaner? Här är det lugnt, måste ladda energi och försöka bli frisk från förkylningen.

Kram Kram.

 

14 thoughts on “Jag vann!

Add yours

  1. Grattis till vinsten. En sådan app skulle jag nästan behöva för att kunna hålla reda på när jag ska ta mina mediciner på olika tider.

  2. Krya och grattis 😀
    En sådan tävlar jag just nu ut på min facebook sida för Missjennifer.se 😀 Jag fick även vars en till mig och Casper 😀 Tyvärr finns inte deras app till android 🙁

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: