Tjuvstartat påsken.

Hej Hopp.

Jag brukar vara anti att börja med traditioner i förväg och alltid varit. Gillar inte när julgranen åker in för tidigt och så vidare. I julas hände något med tanke på julgranen – vår gran åkte in tidigare än tidigast bara för att. Idag tjuvstartade jag påsken 2018.

Tjuvstartat påsken.

Som sagt gillar jag inte tjuvstartare men eftersom vi åker till Sälen över påsken tycke jag vi kan få lite påskris och fjädrar redan nu. Jag kan ju inte låta mina nya fina påskägg  från Stylemood ligga och vänta till nästa år. Well nu är påskrisen fixade och färdiga. Bara påskäggen kvar att fixa men de får nog åka med till Sälen i resväskan.

22e22d22c22b22a

I år får vi allt köra Äggrullartävlingen i backen vilket kan bli spännande på ett nytt sätt. Har ni några traditioner runt påsk som ni bara måste göra förutom att gömma och ge bort påskägg? Berätta för mig!

Må så gott – Vi hörs snart igen.

Kramis ♥

11 thoughts on “Tjuvstartat påsken.

Add yours

  1. Hihi, duktig du är så påskpyntar, blir kanske inget här i år vet inte riktigt, nått ris med lite fjädrar kanske det får bli.
    Svar: Nä älskar Body Shops produkter. Ah så du kör den på fötterna det kanske inte är så dumt! Skall testa! Han hälsar tack!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: