Tema – ”LÄNGTAN” i Fotoutmaningen.

Halloj.

Tänk att det faktiskt blev en fotoutmaning! Jag tycker det har varit så roligt att vi till slut blev några som hängde på. Super kul! Tack till er alla som deltog.

Tema – ”LÄNGTAN” i Fotoutmaningen.

fotoveckans tema

Vad betyder LÄNGTAN? Längtan betyder i stort sett samma sak som saknad, säger någon. Att önska starkt eller vänta ivrigt. Längta efter något eller någon. Tolkningarna är lika många som vi är människor här på jorden. Vi är några som tolkat  Längtan genom fotografier utifrån våra egna tolkningar – så håll till godo.

Sofie Fridén: Hälsa Gärna på Sofie och hennes fina blogg – HÄR.

Sofiefriden
Jag har valt den här bilden eftersom jag LÄNGTAR så himla mycket efter värme, sol och bad. Alltså sommaren! Både hunden och jag längtar efter värmen så det kan bli långa promenader i solen.

Fröken Rödlök: Hälsa Gärna på Marica och hennes fina blogg – HÄR.

rödlök
Jag tolkar längtan på det sättet att jag längtar efter värme, så jag kan få sitta ute på våran nya altan och softa. Äta en god grillad bit mat, dricka någonting gott och mysa antingen bara jag och sambon eller med några vi tycker om.
Men, just nu ligger snön hårt på marken och kylan i luften är riktigt isig – det märktes när jag tog bilderna. Brrr..
Men – varför vara som alla andra 😉 På med bikini och rulla upp byxbenen, njut av ett glas bubbelvatten på altanen i solens värmande sken. Jag längtar att bara få gå ut och lägga mig på en solstol eller en filt och bara njuta av värmen och allt gott kallt vatten!

Sweetwords.se: Hälsa Gärna på Mirre och hennes fina blogg – HÄR.

Mirre
Detta är längtan för mig, barfota på stranden, sommar & semester med familjen. Kan verkligen inte bli bättre, jag LÄNGTAR.

Mitt egna bidrag i utmaningen.

IMG_E8740
Jag satt idag på golvet på rehab när vi hade Basal Kroppskännedom och försökte samla ihop mina  tankar i huvudet. Ofta säger jag att det är som om det är en massa bollar som far runt och jag inte kan fånga en ända. En stor känsla av ”Längtan” har funnits länge att de ska stanna till så jag kan få veta vilken av dem jag ska börja arbeta med. Plötsligt blev alla bollar på stolsbenen bollarna som snurrar runt runt för att efter en stund stanna och ljusstrimman flöt in mot en av dem. Som ett tecken liksom….
Jag längtar efter att få FRID i både kropp och själ och känna att jag faktiskt duger och räcker till för mig och dem jag bryr mig om mer behövs inte liksom.

Bästa tolkningen skulle få ett litet pris utlovade jag. Det var dumt gjort för jag kan inte välja. Två av tre barn har fått lägga sin favorit, tänker invänta äldsta sonens val också innan jag meddelar bästa tolkningen och priset.

Tack till er alla som deltog.

Kramis.

2 thoughts on “Tema – ”LÄNGTAN” i Fotoutmaningen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: