Äntligen nya fina naglar igen.

Hej.

Äntligen var det dags att åka tillbaka till MalinMiss Elegance Sthlm igen och fixa naglarna. Det funkade inte att åka till Tyresö under tiden som jag gick på rehab, avstånden var för långa och tiden fanns inte. Men nu är jag tillbaka igen vilket är så skönt efter besök hos lite tokiga ställen.

Fina naglar igen.

Alltid lika trevligt att sitta och småprata med Malin. Idag hade vi mycket att prata om eftersom vi inte setts på flera månader. Bästa nyheten var att Malin och hennes familj väntar barn i sommar. Grattis till er alla.

Naglarna fick gå åt lila och syrenlila som ska vara vårens färg. Tok inne med naglarna alltså. Hoppas nu jag kommer trivas jag som annars inte är en lila tjej. Än så länge tycker jag att de är så fina.

IMG_E8902IMG_E8886

IMG_E8872IMG_E8874IMG_E8869

Dags att sätta fart för snart dags för hockeymatch.

Kram Kram.

7 thoughts on “Äntligen nya fina naglar igen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: