Gympatävling för hela slanten.

Hej Hej.

Idag har det varit gympa hela dagen. Träsmaken känns i rumpan efter att suttit på en träbänk i mer än sextimmar. Visst gillar jag gympa men denna långa väntan är för lång för mig som är född med myror i brallan.

Gympatävling för hela slanten.

Tullinge GF anordnade idag sin egna tävling. Hur många lag som helst och gympa hela dagen. Tilda och hennes lag gjorde så bra de kunde men det räckte inte hela vägen denna gången.

17b

17g17f17c17d17i17h

17a

Vi missade Bo Kaspers……

Tilda och hennes lags föräldrar skulle lasta och köra redskapen mellan hallarna. Vi fick passet att köra ikväll. Tyvärr så tog eller tar det en jäkla tid vilket gör att R och jag missar kvällens föreställning med Bo Kaspers. Erkänner att det suger lite när jag var inställd på att kika föreställningen. Well well thats life…

17

Så nu kör vi som är hemma glass i soffan.

Pussar & Kramar.

 

 

25 thoughts on “Gympatävling för hela slanten.

Add yours

  1. Tråkigt å inte kunna hinna på konserten. :-/
    Roligt med tävling coola bilder ☺
    Ja de där bänkarna 😂gaa vad ont man får. Jag brukar ta och sätta mig på golvet på min jacka i gympasalar. 😂 Trevlig Söndag Kramiz MinikeGirl

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: