Fredagsmys – Tapasmys.

Godmorgon.

Hej, på er alla fina läsare. Det är så härligt att vakna när det är ljust ute nu. Kan det vara våren som är på G. Idag har jag fullt upp igen. De älskade tvätthögarna behöver få sig en omgång, Tilda tävlar och ikväll väntar Bo Kaspers på Cirkus. Däremellan ska jag vila en stund såklart.

Fredagsmys – Tapasmys.

Igår kväll var jag med syster på Tapas & Food och myste. Vi åt supergoda tapas och drack både bubbel och vin, vilket känns idag om jag ska vara ärlig. Men men vad gör väl det när vi hade det toppen. Tapas är ett samlingsnamn för smårätter som är väldigt populärt runt om i världen, inte minst här i Stockholm där många med mig lockas till en Tapas på grund av friheten att kunna välja bland ett större antal små rätter istället för en större. Tapas & Food kombinerar en varm atmosfär med vällagad Tapas och en härlig familjär kvarterskrog känsla. Dit kommer vi båda garanterat gå flera gånger.

IMG_E8833

IMG_E8819

IMG_E8773

Fredagsfokus – denna veckan flyttade jag fokus till att vara här och nu i stunden, Livet och jag.

Fredagspresenten- En tapas middag med syster.

 

IMG_E8779IMG_E8783IMG_E8808

Annars så blev det en massa snack om både dit och dat. Sånt behövs verkligen ibland. Ni vet lite skvaller, lite sanning, lite skit snack och drömmar och mål precis som det ska vara. Tack för igår bästa syster ♥.

Ha en bra lördag – Vi hörs snart igen.

Kram KRAM.

17 reaktioner till “Fredagsmys – Tapasmys.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: