Fredagsmys – Tapasmys.

Godmorgon.

Hej, på er alla fina läsare. Det är så härligt att vakna när det är ljust ute nu. Kan det vara våren som är på G. Idag har jag fullt upp igen. De älskade tvätthögarna behöver få sig en omgång, Tilda tävlar och ikväll väntar Bo Kaspers på Cirkus. Däremellan ska jag vila en stund såklart.

Fredagsmys – Tapasmys.

Igår kväll var jag med syster på Tapas & Food och myste. Vi åt supergoda tapas och drack både bubbel och vin, vilket känns idag om jag ska vara ärlig. Men men vad gör väl det när vi hade det toppen. Tapas är ett samlingsnamn för smårätter som är väldigt populärt runt om i världen, inte minst här i Stockholm där många med mig lockas till en Tapas på grund av friheten att kunna välja bland ett större antal små rätter istället för en större. Tapas & Food kombinerar en varm atmosfär med vällagad Tapas och en härlig familjär kvarterskrog känsla. Dit kommer vi båda garanterat gå flera gånger.

IMG_E8833

IMG_E8819

IMG_E8773

Fredagsfokus – denna veckan flyttade jag fokus till att vara här och nu i stunden, Livet och jag.

Fredagspresenten- En tapas middag med syster.

 

IMG_E8779IMG_E8783IMG_E8808

Annars så blev det en massa snack om både dit och dat. Sånt behövs verkligen ibland. Ni vet lite skvaller, lite sanning, lite skit snack och drömmar och mål precis som det ska vara. Tack för igår bästa syster ♥.

Ha en bra lördag – Vi hörs snart igen.

Kram KRAM.

17 thoughts on “Fredagsmys – Tapasmys.

Add yours

  1. Låter som en trevlig fredag! Har hört att Bo Kaspers- konserten sks vara grym, hoppas de levererar idag med! 😃 Trevlig kväll!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: