Sjukstuga hemma hos oss.

Godkväll.

Har ni haft en bra söndag? Vår har varit lugn då jag och Marcel är sjuka i feber och ont i halsen. Jag snorar som en galning men det gör jag jämt så fort en liten bacill åker förbi mig så det är inget nytt. Dagens planer ändrades – tanken var åka till Värmdö och hejat på Marcel och Flempan när de spelade match. Så blev det inte. Jag var halvrisig redan igår då jag hade ont i halsen och var lite låg. Inatt bröt denna förkylning ut på riktigt.

Sjukstuga hemma hos oss.

Jag har inte gjort många knopp idag inte. Mestadels legat i sängen eller suttit med datorn. Lagade sen lunch var nog vad jag orkade med idag typ. Marre hade så gärna velat spela matchen mot Värmdö idag så visst är det tråkigt att han är sjuk. Som tur var vann Flempan och leder nu kvalserien inför sista matchen på tisdag. Jag hoppas verkligen att de tar sig upp till Elit. Laget hör verkligen hemma i den serien vilket de visat genom hela  säsongen. Heja Heja.

Inte nog med Marcel och mig. Wille var duktig och körde en sväng till återvinningen med lite skärp från garaget och tvättade ena bilen som var hemma. Vet inte hur han lyckades men runt våra bilar blir det alltid så isigt. Hur som helst så halkade William på isen när han höll på att tvätta bilen och slog sig ordentligt. Först när han kom in blödde ena handen och jag hämtade plåster. Under tiden började han må illa och slumrade bort så vi fick lägga honom. Han kvicknade till på några sekunder men lite läskigt. Han minns inte att han slog i huvudet men det måste han gjort för senare på kvällen fick han lite ont i huvudet. Vet inte men han kanske fick en lättare hjärnskakning. Hur som helst så mår han bra men lite ont i huvudet.

Tilda lättade upp stämningen.

Tilda lättade upp stämningen här hemma och bakade kladdkakemuffins till oss alla. De blev riktigt goda med klet i mitten. Tack hjärtat – du visste vad vi behövde idag.

18b18c18d

Sov Gott – Puss & Kram.

4 thoughts on “Sjukstuga hemma hos oss.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: