P3 Dokumentär i öronen.

Hej.

För några år sedan var jag helt såld på P3 Dokumentär och lyssnade på alla så fort de släpptes. Nu var det ett tag sedan jag lyssnade på någon. Mycket säkert för att jag tycker det är skönast att inte lyssna på något alls när jag är ute och går. På det sättet blir det jag med mig själv – Egentid. Idag konstigt nog kändes det rätt att lyssna på något medan jag gick ner till Brosjön och tillbaka – P3 dokumentär fick det bli. Så mitt dagens tips är just P3 dokumentär HÄR hittar ni dem.

Egentid och Hälsa i samma sväng.

Att slå två flugor i en sväng är helt perfekt. En skön PW genom skogen ner till Brosjön och tillbaka med dokumentär i öronen var toppen för mig idag. Egentid när den är som allra bäst.

11a

Well well nu väntar duschen. Våra magar börjar bli lunchhungriga. I eftermiddag väntas det hockeymatch igen. Vad har ni för planer för dagen?

201702021457318236_sbig

Kram Kram

7 thoughts on “P3 Dokumentär i öronen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: