Hockeykval i Visättra.

Hej.

Jisses så stressad jag känner mig. Fattar inte hur jag ska orka eller få ihop veckan  som kommer eller mig själv. Tänk om man bara kunde säga som när man var barn timeout ett par dagar om livet var lite struligt. Nu vet jag tyvärr att det inte funkar vilket är ganska synd.

Hockeykväll i Visättra igen.

Idag var det som det brukar vara på helgen hockeymatch igen. Flempans J18 kvalar mot Elitspel så nu är det många matcher på få dagar. Kvällens motstånd kom från Värmdö. Idag vann Flempan igen och spelade stundtals riktigt bra hockey. Hoppas verkligen att killarna klarar ta sig till Elit för det är de mer än värda.

11b11c11d

Tänk vad bra…

Mobiltelefonerna är en fantastisk uppfinning. Tänk så mycket bra, roligt och lärorikt vi får från dem. Tilda och jag hade cafétjänst i pauserna som extrahjälp ikväll men innan matchstart satt vi insjukna i våra mobiler på diverse småsaker som vi gillar……

11gg11q

Sov gott.

Kramis.

 

4 thoughts on “Hockeykval i Visättra.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: