Bye Bye Vecka 10.

Halloj.

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka?  Ännu en intensiv vecka men samtidigt har jag hunnit och orkat med några roliga saker.

12a

Veckans kalas? Min namnsdag i veckan då Kamilla stod i almanckan.

7aa

Veckans överraskning? Lunchen på Fusion. Där blev jag tagen med storm maten var så god.

D6689978-83E3-45AA-AB70-0F74C355DBDD

Veckans shopping? Jag köpte inte så mycket denna veckan. Roligast var nog den grovmalna kardemumman som jag köpte på Rosendals. Jag älskar nämligen kardemumma i kaffet.

IMG_E8636

Veckans bästa bild? Bilden på porten ut på Djurgården längs vattnet.

IMG_E8614

Veckans godaste fika? Rosendals Trädgårdscafé i veckan. Så gott och mysigt.

IMG_E8634

Veckans tokigaste? Naglarna. Nog för att jag är kräsen och ställer krav på god kunskap och kvalite när jag gör naglar. Jag har gått två gånger hos en tjej på Miss Fancy för att resorna till Tyresö känts för långa nu när jag har rehab i stan. Nu har jag en tid hos Malin i Tyresö igen. Nog för att tjejen som gjort mina naglar är ny i arbetet men ska man göra naglar och sälja det hantverket dyrt måste man kunna sin sak. Det kan jag inte säga när 2 naglar ramlade av precis en vecka efter. Ytterligare en vecka föll ytterligare två naglar och nu igår två till. Jag har verkligen blivit urfattig på att gå och laga naglar hos andra salonger hela tiden. En proffsig nageltjej hade inte gjort ett så här dåligt jobb. Det stör mig även att när min tjej på Miss Fancy åkte på semester dagen efter jag gjorde mina så svarade inte någon av de 3 andra tjejer på samma salong och kunde lag naglar…. De jobbar ju ändå samma salong. Pinsamt!!! Dåligt betyg för Miss Fancy från min sida.

Veckans finaste? Borden på Trädgårdscafet på Zetas. Så himla fint uppdukade.

7b

Veckans bästa? Att jag åter igen börjat med mitt citronvatten. Allt som känns bra i hjärta är nog också bra för kroppen.

IMG_E8635

Veckans sämsta? Mötet med psykologen på vårdcentralen – tur i oturen för nu har jag fått så mycket bättre hjälp.

IMG_E8569

Veckans mest spännande? Veckans hockeymatcher har varit spännande så det räcker till och blir över.

11c

Veckans hjärta? Skickar jag till Socionomen Elisabet på Brageé för hennes kloka råd.

Veckans fredagspresent och fokus? Fredagsfokus med lunch i lugn och ro och presenten en planteringspåse med Basilika frön.

IMG_E8665

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Lugn och ro i hjärtat och spännande äventyr.

Pussar & Kramar.

15 thoughts on “Bye Bye Vecka 10.

Add yours

  1. Jösses vilket fint bord, lite den stilen jag letar efter men inte hittat bordet med ”IT” faktorn än. Men det där bordet ser ut att ha IT 😍

  2. Vilken härlig vecka! Och citronvatten kör jag också med varje morgon, så gott och fräscht men också väldigt bra som som sagt 🙂 Trist med nagelsalongen kan jag känna, kostar ju en del att göra sådant och då ska man väl få vad man betalar för helt klart. Kram!

  3. Alltså vad många härliga fik du verkar ha omkring dig, blir superinspirerad, saknar att bo i större stad här finns ju bara några få. Samt lokala butiker som man lessnar på

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: