Basilika i Fredagspresent

Hej Hej.

Tänkte visa er min Fredagspresent. En påse med jord och fröer där man planterar i påsen.

Min Fredagspresent.

Måste säga att jag tyckte att detta var en smart idé. Köpa en påse  som innehöll allt man behöver för att plantera, jord, fröer plus att påsen i sig är planteringskrukan. Många gånger tycker jag att det blir ett meckande för att så. Man ska fixa fröer, jord och något att plantera i. Här fick jag allt i ett. Nu fattas bara omvårdnad och gröna fingrarna.

IMG_E8665IMG_E8669IMG_E8673

Längtar ut…

Efter denna veckans alla besök på trädgårdsställen kliar det lite extra tills jag kan komma ut i växthuset och vår trädgård och fixa igen. Men jag erkänner att jag redan börjat planera lite i skallen om nya växter och skydd för rådjuren.

tomat

Må så gott.

Kramis ♥

22 reaktioner till “Basilika i Fredagspresent

Lägg till

  1. Men åh så himla smart! Aldrig sett dessa trots att vi alltid handlar på Ica, får hålla utkik nästa gång.
    Svar: Ja vi hade en jättemysig day off verkligen!! Ja oh my god det paketet. Passade så bra!

    Gilla

  2. Oj, vad man längtar, snart måste det bli vår. Jag brukar så basilika direkt i mina lådor i växthuset, det doftar underbart när man ruskar om plantorna… det doftar sommar.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: