Basilika i Fredagspresent

Hej Hej.

Tänkte visa er min Fredagspresent. En påse med jord och fröer där man planterar i påsen.

Min Fredagspresent.

Måste säga att jag tyckte att detta var en smart idé. Köpa en påse  som innehöll allt man behöver för att plantera, jord, fröer plus att påsen i sig är planteringskrukan. Många gånger tycker jag att det blir ett meckande för att så. Man ska fixa fröer, jord och något att plantera i. Här fick jag allt i ett. Nu fattas bara omvårdnad och gröna fingrarna.

IMG_E8665IMG_E8669IMG_E8673

Längtar ut…

Efter denna veckans alla besök på trädgårdsställen kliar det lite extra tills jag kan komma ut i växthuset och vår trädgård och fixa igen. Men jag erkänner att jag redan börjat planera lite i skallen om nya växter och skydd för rådjuren.

tomat

Må så gott.

Kramis ♥

22 thoughts on “Basilika i Fredagspresent

Add yours

  1. Men åh så himla smart! Aldrig sett dessa trots att vi alltid handlar på Ica, får hålla utkik nästa gång.
    Svar: Ja vi hade en jättemysig day off verkligen!! Ja oh my god det paketet. Passade så bra!

  2. Oj, vad man längtar, snart måste det bli vår. Jag brukar så basilika direkt i mina lådor i växthuset, det doftar underbart när man ruskar om plantorna… det doftar sommar.
    Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: