Who run the world?

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Jag vaknade när R kom hem från jobbet runt fem sedan dess har jag varit vaken mer eller mindre. Varje gång jag somnade till snarkar R och då är det omöjligt att sova. Ny dag nya tag – storstädning står på schemat för oss idag följt av Mellofinalen.

Who run the world?

Girls såklart. Vi kvinnor måste bli bättre på att vara i nuet i stunden och inte rusa mellan en massa måsten hela tiden. Är det inte familjen så är det jobbet, hushållet, gamla mamma, gräsmattan som måste klippas, sonens basketträning, föräldramöte, bullar som ska baka till kanelbullensdag, semestrar som ska planeras medan män ofta är bättre på att göra en sak i taget. Multitasking är ett livsfarligt görande.

IMG_E8646

Något som jag har med mig från rehab är att ge mig tiden att vara i nuet även om jag vet att livet snurrar utanför för nu har jag min stund på dagen. Vi kvinnor ger med oss för vad familjens medlemmar har tänkt, vill eller önskar göra något just nu i denna stund. Visst kanske vi känner oss snälla mot dem vi ställer upp på. Frågan är hur snälla är vi mot oss själva? Igår sa min socionom det som satte hammaren på spiken ”Ens bästa egenskap är ens värsta fiende”, mer sant än så kan det inte bli.

Många foto blir det.

Många bilder blir det när jag är i farten. Flera av dem visas aldrig här på bloggen för att jag inte har ett inlägg där de passar in helt enkelt. Visst skulle jag kunna trycka in dem bara för att men jag tycker själv att inlägg med på tok för mycket blir to much.  Så med detta vill jag bara säga att dessa bilder från ett snöigt Djurgården i torsdags behöver få vara med för jag tycker så mycket om dem.

IMG_E8643IMG_E8614

Ha en toppen dag så hörs vi snart igen.

Kramis.

14 thoughts on “Who run the world?

Add yours

  1. Härliga bilder!!! Åh bra sagt av socionomen där.
    Svar: Åh ja, deras är goda, men Daisy gillar jag däremot inte. Detsamma Kamilla. Saknar dig!

  2. Ja men visst är det svårt att sova när någon snarkar bredvid en? 😁 Jag håller med din socionom! Väldigt klyftigt sagt av henom! Fina bilder som vanligt, du kan verkligen det här med fotografier! ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: