Fredagsfokus för bara mig.

Halloj.

Då var det fredag igen och helg, nästan alltid en härlig dag. Älskar verkligen känslan som infinner sig när det är fredag. Ikväll blir det en lugn kväll med fredagsmys framför Talang. Jag känner mig ganska sliten efter denna veckan så just därför behövs nog lugn och ro lite extra för mig. På tal om det min Socionom på Brageé är så himla himla bäst. En klokare och rakare kvinna får man leta efter. Tack Elisabeth för alla kloka tankar!

Fredagsfokus för bara mig.

På mina fredagsscheman står det alltid fredagsfokus och fredagspresent från och med i höstas. Ett av mina bättre påhitt enligt mig själv. Efter rehab idag tog jag en skön promis längs Strandvägen och kikade på båtarna. Smet in en kort sväng in på NK för att drömma mig bort bland alla fina väskor och skor som jag mer än gärna hade haft i min garderob. Jag hittade en helt underbar liten väska ifrån Kate Spade. Om Lottogubben knackar på min dörr då vet ni vad jag kommer shoppa nu – en fin väska med blommor på. Gillar det ljusblå fodret så mycket. Här hittar ni som är nyfikna väskan.

IMG_E8658IMG_E8660

Lunch och fokus på mig.

Fokus idag blev en god Cesarsallad med räkor på Espresso House och en stor svart kaffe. Jag satt och klurade på ett citat eller ordklämma som Socionomen sa idag ” Ens bästa egenskap är ofta ens värsta fiende”. Hon menar då på att min egenskap att värna, engagera sig och kämpa för andra människor blivit en av mina värsta fienden. Den egenskapen var en av orsakerna till att jag blev sjuk i utmattningssyndrom när jag inte kunnat stänga av och säga NEJ.

IMG_E8662IMG_E8663

Ha en fortsatt bra dag.

Nu väntar matbutiken på mig och det ska hämtas i Visättra.

Kramis.

14 thoughts on “Fredagsfokus för bara mig.

Add yours

  1. Hej 💜Hoppas du får en bra helg. Det är smart å vila på helgen å få se lite på tv å bara vara. Ha det bäst Kramiz MinikeGirl ☺

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: