På Padel Zenter med La Familia.

Hej Hopp.

Dagens lilla utflykt med hela familjen blev till självaste Zlatans nyöppnade Padel Zenter i Årsta. I höstas kunde man läsa i pressen om att Zlatan skulle öppna ett Padel ställe i Årsta. Tidigare har även Jonas Björkman och Måns Zelmerlöv ett padelcenter tillsammans. Padel är en sport på frammarsch och därför är det stort för mig att kunna erbjuda en modern hall med de allra bästa förutsättningarna för alla att spela, för både proffs och nybörjare, säger Zlatan i ett pressmeddelande.

Fyra spelade och en gömde sig bakom kameran.

Inte alls svårt vem som gömde sig eller hur? Jag har alldeles för dålig kondis för att spela på det sättet. Tantvarning på mig – ja visst är det det. Hur som helst så var mina fyra medlemmar i familjen riktigt vassa. Efter dagens paddlande tyckte de alla att det var ganska kul. Padel är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash.

IMG_8344 - kopiaIMG_8343 - kopiaIMG_8342 - kopiaIMG_8340 - kopia

IMG_8337 - kopia

Padel i tre meningar.

  • Racketsport från Sydamerika som är en av världens snabbast växande sporter.
  • Man spelar alltid dubbel, man kör alltid underhandsserv och bollen får studsa i glaset bakom baslinjen, om bollen först studsat i marken.
  • Matcherna spelas i bäst av tre eller fem set, och det är samma poängssystem som i tennis.

Det var igår vi skulle varit där istället.

Det var igår vi skulle varit där … Igår var Zlatan där och spelade en invigningsmatch tillsammans med padelstjärnan Matias Diaz (Diaz var där idag och tränade två killar) mot Foppa Forsberg och Henrik Larsson. Hur matchen slutade har jag inte aning om men Zlatan ska vara grym på padeltennis enligt Diaz.

Ha en fin kväll.

Kramis.

5 thoughts on “På Padel Zenter med La Familia.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d