Jag vann på hästar!!!

// Inlägg i samarbete med Trav.se //

Hej.

Jag är ingen turgumma och har aldrig varit vilket jag så många gånger önskat. Minns hur avundsjuk jag blev på de kompisar som alltid vann när vi var iväg där man kunde köpa lotter. Min morfar däremot vann nästan alltid hur mycket som helst. Därför tror jag inte att jag och min syster fattade grejen med att vinna riktigt när vi var små och tillsammans med honom för vi fick alltid lotter som han valt ut som vi sedan fick öppna med fina vinster. Verkligheten kom ikapp oss när morfar inte fanns längre och vi var i tonåren. Vinna gör man inte varje gång.

Vackra hästar.

Hemma hos mamma och pappa i Småland finns det en travtränare som har sina hästar ibland på bete på mina föräldrars ängar. Givetvis så måste det vid varje besök bli en promis bort till dem. De är allt bra vackra och ståtliga de stora travhästarna.

b6cb7-img_74233656d-img_7429

Vinna på hästar.

Spela på lotto eller bingo funkade aldrig för mig. Är man inte född med tur i spel tröttnar man snabbt vilket jag gjort. Däremot så tycker jag om att spela på trav där hästar springer med sin kusk det snabbaste de kan.Trav handlar både om tur och kunskap. Jag som är nybörjare med att göra egna tips rader har tagit hjälp av Trav.se där jag får massvis med travtips. Trav.se är den bästa resursen för dig som vill spela på trav. Genom deras travtips, recensioner och verktyg ligger du alltid ett steg före spelbolagen, och de hjälper dig dessutom att hitta det bolag som ger dig bäst odds, service, och annat. Det finns helt enkelt ingen i Sverige som slår dem när det kommer till spel på hästar.

IMG_8316

Jag vann i onsdags…

Det är sant i onsdags vann jag på 7 rätt på en egen gjord rad. Vilken lycka!!! Tack vare att jag tog lite hjälp av Trav.se som lärt mig redan betydligt mycket mer än vad jag kunde innan. Gör som jag vänd dig till Trav.se för travtips!

87c1e96c-444d-4dde-b97f-b2a10782ba26

// Inlägg i samarbete med Trav.se //

Må så gott idag.

Kram.

 

14 thoughts on “Jag vann på hästar!!!

Add yours

  1. Gjorde ett liknande samarbete för något år sen, dock måste jag säga att du fick till mycket finare bilder 🙂 kul med samarbeten..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: