Finaste islyktorna DIY.

Tjingeling.

Fredagen är redan här! Tycker ni som jag att denna veckan sprungit iväg? Jag ska ner till Vårdcentralen om en stund och ta ett crp för att se om det möjligtvis finns någon bakterier i mig som gör att jag inte blir frisk eller om det bara är virus som spökar.

Finaste islyktorna DIY.

Jag måste bara visa er och skryta lite över hur vackra islyktorna blev som jag gjorde häromdagen. När Roberts Alla Hjärtans Dag rosor började se lite trista hus la jag beslag på dem. För nu skulle jag göra islyktor – det gäller ju att passa på när vi har lite kyla här i Stockholmstrakten. Lyktorna blev så himla fina – jag blev så nöjd.

IMG_8194

IMG_8187IMG_8192

11658459-F92D-4BB3-AF45-54F50C9D2DD0

Önskar er en fantastisk dag ! 

Tjingeling så länge! 

Kramis ♥

16 thoughts on “Finaste islyktorna DIY.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: