Våga testa med Testagram.

// Inlägg i samarbete med Testagram //

Hej.

Häromdagen hämtade jag ut min låda från Testagram. Testagram är en prenumerationstjänst som hjälper dig att upptäcka främst nylanserade kvalitetsprodukter i lugn och ro i ditt eget hem. Super om man vill testa på nya produkter men kanske i är en fegis egentligen när det handlar om att våga prova på nya saker.

21ll

Testagram är ett smidigt och roligt sätt att hitta nya favoriter. För endast 99 kr/box så får du hem en ny box varje månad. Det finns ingen bindningstid och man kan pausa eller avsluta prenumerationen precis när man själv vill.

21bb

Februariboxen från Testagram.

Februariboxen innehöll följande produkter:

21c

  • BUBS Chokskalle – Chokskalle är formad som ett gäng skallar i belgisk mjölkchoklad, & är fyllda med dubbla, krämiga fyllningar. Finns i tre olika smaker: Hallon/Lakrits, Jordgubb/Kola och Banan/Kola.
  • L300 Intensive Moisture Face Cream – En intensivt fuktgivande och bevisat barriärstärkande ansiktskräm för torr hud. Innehåller hudens egna fuktgivande ämnen; karmabid, salt och mjölksyra. Ämnena är vårdande och hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans, och naturliga skönhet.
  • Monster Hydro Manic Melon – En icke kolsyrad, smaksatt dryck. Berikad med dextros, vitamin B3, B6 & koffein. Ger snabbt energi.
  • Monster Ultra – En långkalori energidryck, för de som önskar en lätt smak på sina energidrycker. Bäst i test i Aftonbladets stora test av energidrycker Januari 2018.
  • Aqua d’Or Sparkles Äpple/Rabarber – En nyhet. Uppfriskande & törstsläckande mineralvatten kombinerat med en härlig smak av sött äpple & syrlig rabarber. Inga kalorier, och med naturlig fruktsmak och färg.
  • Starbucks Caffé Verona – Ett mörkrostat kaffe som är välbalanserat & fylligt, med toner av mörk choklad.
  • Druvan Vinäger Tomat & ingefära – En krämig vinägrett med fyllig smak av saftiga tomater, ingefära & med bitar av röd paprika & ruccola. Gör salladen till en smaksensation & har låg fetthalt.

Var nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor.

 

Puss & Kram.

 

7 thoughts on “Våga testa med Testagram.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: