Fredagsfokus med Fredagspresent.

Halloj.

Vilken skön fredagskväll jag hade igår. Till middag lagade vi hemmagjord pizza. Galet gott var det. Medan vi mumsade pizza kikade vi på Talang.

Fredagsfokus med Fredagspresent.

Jag har lockats av reklamskyltarna på tunnelbanan om nya serien som skulle börja i torsdags på C More ”Gråzon”. Serier i den stilen är verkligen min grej när jag tänker följa serier. Gråzon var bra och känns spännande. Jag har nog till och med lite höga förväntningar på serien. När Gråzon var slut hamnade jag på Özz Nujen´s föreställning från Rival. Sjukt rolig och tänkvärd föreställning. Jag gillar att Özz blandar allvar med stand ups om sig själv, nära och sig själv. Riktigt bra föreställning – fredagsfokus när egentid med fokus i min stil är grejen. Fredagspresenten fick  bli öl och smågodis till Özz och hans föreställning.

24a

201702021457318236_sbig

Kramis.

16 reaktioner till “Fredagsfokus med Fredagspresent.

Lägg till

  1. Gott med egen pizza! Men vad har ni på era hemmagjorda pizzor. Själv är jag en sucker för soltorkade tomater så det blir mycket av det i olika kombinationer. 🙂

    Gilla

  2. Oj vad gott med hemmagjord pizza! Jätteduktig ju ❤️ jag gillar de flesta stand-uppare då dom går in på djupet och skämtar om det jobbigaste ämnet utan att förlöjliga det. 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: