Förkylningen som inte vill ge sig.

Hej på er.

Jag håller på att ruttna ordentligt på denna envisa förkylning som kommer tillbaka så fort jag gör något utanför dörren känns det som. Säger bara det att det är inte alls roligt. Så här har det varit i stort sett hela hösten. Jag är frisk från förkylningen och tar mig ut och försöker aktivera mig två dagar senare så knackar förkylning och sjuka mig på axeln igen. På måndag ska jag få träffa Smärtläkare för att se om det möjligtvis kan vara så att jag kanske har ME eller fibromylagi. Mest lutar det åt ME tyvärr. Men en sak i taget det är på måndag som det är dags för den domen.

Ogillar när det inte blir som jag tänkt.

Planen för idag var att sova ut och efter frukost åka mot Zetas Handelsträdgård och tagit en kaffe i deras fina café efter några varv bland allt fint. Så blev det inte som sagt. Jag känner mig fortfarande inte alls pigg så någon kraft eller energi till det fanns liksom inte alls. Istället fick det bli en extra kaffe med glass med datorn i knäet framför OS sändningarna.

21a

Hejar på Sverige.

Tänk om jag hade haft den orken och energin som Kalla och Nilsson har där ute i spåren. Då hade både ni och jag fått se på under verk kan jag lova. Heja Heja Sverige. Först hejar jag klart sedan får det bli duscha och försöka pigga på mig en smula.

21b

dothis

 ♥ Puss & Kram ♥

13 thoughts on “Förkylningen som inte vill ge sig.

Add yours

  1. Jag tycker synd om dig, förkylning gör en väldigt trött och orkeslös. Och det kan vara som du säger då fibromyalgi kan göra att man är mer känsllig för bakterier och virus. Har du fått remiss till en smärtklinik i din närhet?
    Krya på dig vännen och hoppas du mår mycket bättre snart ❤️

  2. Du får krya på dig! pepparpeppar här så har jag inte varit sjuk på snart 2 år vilket jag är glad över haha!
    hoppas du mår bättre snart! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: