Hemma vid husknuten hos mig.

Hej.

Här i Stockholm har vi strålande vinterväder. Sol och fin nysnö. Just där för gav jag mig ut en sväng i trädgården för att lapa lite sol och andas frisk luft. Givetvis fick kameran hänga runt halsen. Det var länge sedan jag och kameran hade en lekdag tillsammans. Tror minsann kameran måste följa med mig in till stan nu i veckan och gå på tur en dag efter rehab.

Hemma vid husknuten hos mig.

20b20c20a

20

♥ PUSS PUSS ♥

 

18 thoughts on “Hemma vid husknuten hos mig.

Add yours

  1. Så härligt för er, här snöar det, sen regnar det,sen snöar det, sen fryser det. Ja fy fan vad trött jag är på skiten nu!
    Svar: Ja, riktigt bra! Önskade också såklart att vi kunde ha mer i Sthlms-området. Men det kommer;)

  2. Här har vi massor av snö och det har snöat konstant sedan tidigt imorse … Det är fint så länge jag slipper gå ut =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: