Filmtajm.

Tjingeling.

I den ena namnsdagspresenten fanns en bio med självaste mig som ikväll. Efter tårtkalas och paketen var det dags att sätta oss i bilen mot Heron och bion. I ärlighetens namn var det inte så enkelt att få med dottern på bio. Hon var seg efter en bra stund i pulkabaken med sina kompisar och ville helst ligga hemma och mysa. Men till slut kom vi iväg för att kika på ”Coco”.

Filmtajm.

Det blev en så himla toppen kväll trots motståndet i början. Innan bion hann vi med ett varv inne på Mio. Tilda ville prova nya sängar och jag ville titta på nya barstolar. Vi såg ”Coco” och blev helt tagna båda två. Vilken fantastisk film! Jag älskade filmen och då ska man veta att jag egentligen inte är något fans av tecknade filmer och aldrig varit. Filmen hade en så fin historia att berätta som grep tag i både mig och Tilda. Så mitt dagens tips blir gå och se ”Coco” på bio om ni inte redan sett den. Vårt betyg blir fem av fem.

19aa

Testing Testing.

Inne på Mio gick vi runt och provade sängar och barstolar. Tilda önskar sig en ny säng som helst av allt är lika stor som killarnas. Grejen är den att en så bred säng skulle ta upp hela hennes rum. Drömma funkar ju men det skulle ju vara bra om det fanns plats att stå upp på golvet också kan jag tycka. Jag hittade sköna barstolar som var riktigt snygga men färgkombon var inte riktigt 100. Vill ju inte måla om dem då jag lika gärna kan måla om de vi redan har och klä om dynorna.

IMG_E8090IMG_E8093

Sov gott.

Kramis.

 

 

19 thoughts on “Filmtajm.

Add yours

  1. Låter supermysigt! Kul med bio, var evigheter sen jag var iväg på det.. Kan ju bli mer sen när sonen bli lite äldre 🙂 Ha en jättefin dag! Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: