10 SNABBA MED MIG.

Halloj.

Tänkte att jag gör 10 snabba med mig en dag som denna när bloggfantasin inte är på topp.

IMG_1022
Attans vad den stör mig den del som frisören tyckte skulle vara längst. Det måste fixas om när jag går till frissan nästa gång.

1. En dålig vana? Jag har flera dåliga vanor men den som stör mig mest är att jag smusslar ihop håret och drar bort stråna så jag snart blir flintis på visa ställen.

2. Vad ser du fram emot 2018? Här måste jag säga FRID som är mitt ord detta året. Frid i både kropp och själ skulle sitta fint.

3. Bästa semesterminne? Många många fina minnen har jag samlat på mig. Allra bästa tror jag minsann är Sardinien sommaren R och jag förlovade oss.

4. Vad gör du helst när du är hemma? Fixar i trädgården om årstiden är rätt annars blir det mycket blogg och slappa just nu.

5. Vill du göra någon tatuering? Jag har funderat på att göra en längre på högra vaden eftersom den blev så hemsk med åderbråck när jag väntade Tilda. Nu känner jag mig redo för en tatuering.

6.Vad skulle du aldrig blogga om? Privata saker som rör mig och mina närmsta. Jag tycker att det är stor skillnad på att vara personlig och privat. Vad tycker ni?

7. Öl eller cider? Svår fråga men jag säger cider för jag tycker att den känns gladare än vad öl gör.  Cider smakar godare också.

8. Drömjobb? Super svår fråga. Jag älskar att arbeta med människor och barn och ungdomar men samtidigt har jag svårt att stänga av jobbet vilket blir lite problem för mig. Vet inte. Resefotograf skulle vara roligt.

9. Favorit butik? Jag har många butiker som jag tycker om. Jag gillar blandningen mellan olika märken vilket gör att man kan vara lite speciell och inte som alla andra. Jag är nog en blandning mellan det klassiska och lite busiga.

10. Favorit cafe´? Flera även på denna. Kaffe på Espresso House. Kardemummabullar på Fabrique. Kakor och bakverk på Systrarna Andersson och Gunnarsson.

5nn

Puss.

 

 

14 thoughts on “10 SNABBA MED MIG.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: