Grattis på Ella dagen.

Hej Hej.

Just idag firar vi Tilda som har namnsdag. ”Ella” står det i almanackan. För första gången någonsin fanns ingen önskelista för namnsdagsbarnet visste inte vad hon önskade sig. Det har talats om att vilja ta ytterligare hål i örat eller ett nytt skal till mobilen så vi får väl höra om hon bestämt sig. Hur som helst så blir det kyckling tacos, namnsdagstårta och några småpaket bara för sakens skull. Ett av paketen innehåller en överraskning som jag tänkte hon och jag skulle göra ikväll när vi inte har några aktiviteter alls. Nästan så jag knappt kan tro det men det är sanningen.

Grattis på Ella dagen.

Hur firar ni namnsdagar? När barnen var små fick de alltid en sagobok som vi skrev datum i. Böcker funkar tyvärr inte på alls på killarna. Tilda däremot tycker mycket om böcker och älskar att gå omkring i bokhandlar och mysa.

IMG_E8089IMG_E8086

Önskar att jag hade mer energi till bloggen men just nu har jag haft några jobbiga dagar igen. Hur som helst ……T och jag ska gå på bio nu ikväll. Hoppas det blir en bra överraskning plus att filmen gör mig på lite gladare humör.

Puss & Kram.

3 thoughts on “Grattis på Ella dagen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: