Hågelby runt på 30.

Tjingeling.

Jag trotsade förkylningen och åkte iväg en liten sväng. Att åka mot apoteket var ett måste och bara för att inte tråka ur fullständigt stannade jag till vid Hågelby. Givetvis utan stora kameran men jag stannade till.

Hågelby runt på 30.

Solen sken och det var verkligen vackert väder, perfekt för en kameradag med en god fika som avslut. Jag fick ihop både några bilder och den snabbaste fikan på mycket länge. Nästa gång det blir Hågelby tänker jag stanna och njuta på riktigt. Riktigt och riktigt är fel ord för jag var där. Hur som helst Hågelby blev dagens lilla utflykt.

Kameravarvet runt Hågelby.

Hågelby parken är så otroligt vacker i alla väder. Jag saknade att djuren på 4H gården inte var ute idag. De är oftast en positiv fläkt i parken.

21dd21w21aa

Kaffe och kaka.

Jag smet in på Anna Giertz och tog en kaffe och kaka. Det var så lugnt och skönt säkert för att lunchrusningen redan var över. En snabb kaffe därefter åkte jag hemåt och gömde mig under filten igen.

21q21x21n

Vi hörs och ses snart igen.

Kramis.

15 thoughts on “Hågelby runt på 30.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: