Studiebesök hos FBST.

Hej och Godmorgon.

Igår kväll fick jag hälsa på Tilda och hennes FBST igen. På sista tiden har dottern inte tyckt att jag skulle få titta på deras träningar. Tilda har ju blivit äldre förstås så det är kanske inte så konstigt att jag inte får hänga i hallen så mycket längre. Men igår fick jag komma och hälsa på. Super roligt tycker jag förstås.

gympaq
Riktigt länge sedan. Tilda och gänget tävlat då de gick i Micro truppen.

Studiebesök hos FBST.

Jag har funderat på varför den idrotten som man själv utövat tidigare i livet sitter fast i ryggmärgen så starkt. Jag kan fortfarande känna både känslan och rörelsen av de varv som jag ser gymnasterna köra. Jag kan fortfarande se vad som är felet när någon kanske inte få till övningen riktigt 100%. Gympa nörd – jag vet.

IMG_E8001

Att Tilda älskar sitt lag och sina gympa kompisar kan jag både se och förstå för gruppen är så fin. De har så roligt med varandra. Flera av Tildas närmsta vänner går i samma lag. Det blir ju lätt så då man lägger så många timmar i gympahallen. Jag vet ju hur det var när det begav sig för mig.

Snart dags att kliva av tåget.

Kramis.

19 thoughts on “Studiebesök hos FBST.

Add yours

  1. Vilka härliga bilder! Vad roligt att vara med och titta, men det blir väl så i en viss ålder att barnen inte tycker att det är fullt så roligt som föräldrarna 😉 Det är dock med största sannolikhet att hon kommer uppskatta det när hon blir äldre och tänker tillbaka. Kram och ha en underbar dag!

  2. Jag har själv tränar gymnastik hela mitt liv, men fick tyvärr sluta för ca 4 år sedan pga en skada i mitt knä som uppstod under tävling. Men nu på måndag ska jag ta tag i det igen, och förhoppningsvis kommer då fungera med knät och isåfall kommer jag skriva om det på min blogg. så kika gärna in 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: