Hjärtlig Alla Hjärtans Dag!

Hej.

Jag tänkte dagen till ära skicka en påminnelse till er alla. Glöm inte bort att sända mängder med kärlek, omtanke och värme – framför allt till er själva. Alldeles för ofta så glömmer vi bort jaget och tänker på alla runt omkring.

Ge bort så många leenden  och kramar du bara kan för just idag är det alla hjärtans speciella dag ♥. Jag önskar er alla en fin dag

IMG_E7989IMG_E7985

Alla hjärtans dag handlar inte bara om kommers och fina presenter. Låt alla hjärtan få ta plats. Känn efter med era hjärtan vad det vill säga till dig just idag.

”Make your heart smile – Make all your friends smile”

IMG_E7993

love

Puss & Kram.

18 thoughts on “Hjärtlig Alla Hjärtans Dag!

Add yours

  1. Fina du! Massa kärlek till dig! Hoppas verkligen vi ses snart!!
    Svar: Åh så lite så. Rekommenderar verkligen ett besök på denna restaurangen! Köpenhamn är fantastiskt så det tycker jag verkligen du ska! Hornbeck är så fint!

  2. Jag vet inte varför det blir så men jag kan VERKLIGEN inte kommentera på din blogg ibland, man måste alltid vara inloggad på google och där kastas jag ut på gång på gång. Funderar på går det inte föra någon inställning hos dig att man bara kan fylla i adress och det utan att vara inloggad på wordpress/google? Nu är jag inloggad här på datorn, men annars går det inte att kommentera, lite tråkigt ju, det måste vara någon inställning hos dig. För det borde ju vara fördel för dig med om det går lättare, KRAM Dessutom blir det ju fel webbadress till mig med då jag måste vara inloggad 😉

    Hoppas att er alla hjärtans dag vart bra.

    1. Jag vet inte varför.?Jag kan inte kommentera hos dig via telefonen där sägs att jag måste ha konto. Jag vet inte varför vi har det så med varandra. Har inte hört ngn annan ha det orblemet hos mig😊

  3. Kloka ord, kärlek till andra och till sig själv, är minst lika viktigt. Att inte vara för hård mot sig själv…

  4. Åh vad jag önskar att jag hade haft möjlighet att fira med pojkvännen och gått på bio och miidddag liksom, alltihopa och vara så romantisk som han är. Istället firade vi dagen på sjukhuset*suck*

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: