Kamilla – Du är en ängel!

Hej.

Hur mår ni idag Sötnosar? Jag är inte på topp idag kan jag lugnt säga och inte blev det bättre av att jag sov alldeles för lite i natt.

Kamilla – Du är en ängel!

Vad då ängel? Jag har inga vingar och kan inte flyga. En ängel sägs vara ett andeväsen, som till största delen förekommer inom flera olika religioner vars uppgift är att tjäna Gud.  Änglarna är Guds budbärare vilkas främsta uppgift är att vara hans rådförsamling.

Jag är tydligen en jordängel fick jag veta idag.

– Kamilla jag tror faktiskt att du är en jordängel! Fick jag höra idag följt av ett långt utlägg om varför och vad en jordängel är. Gissa om jag blev förvånad och tveksam. Visst gillar jag andliga saker och dras till de frågeställningarna men någon ängel? Att vara en Jordängel betyder tydligen inte att man är perfekt. Det betyder heller inte att man är en ängel och är inte ett helgon. För precis som hela mänskligheten, så gör jordänglar gör misstag. Om du är en jordängel är du en kraftfull varelse med en lång historia av att hjälpa och läka andra under hela din livstid. Du har fått en gudomlig uppdrag att komma hit nu och dela din energi och sprida kärlek.

15a

Att vara en jordängel innebär att din själ är på jorden på en nivå för att hjälpa andra att sprida godhet. Din uppgift, ditt högre syfte är att göra skillnad på jorden genom att föra ljus och kärlek  i den fysiska verkligheten. Jag fick en länk av vännen till en sida – HÄR– som hen tyckte jag skulle läsa och gå igenom vilket jag nu gjort. Om sanningen nu ska fram stämmer det mesta. Ska bli spännande att höra och se vad denna resan tar vägen.

Ändrade planer för min del.

Min plan var att åka och luncha idag efter rehab men min ork fanns inte någonstans så det fick bli ändrade planer och åka hemåt utan lunch i magen. Min läkare tror att att jag skulle behövt mer psykoterapi på rehab. Så nu väntar jag på tid hos en ny terapeut utöver detta program. Jag ska inte heller pressa mig om kroppen säger nej utan välja de bitar som jag tror kan ge mig redskap på vägen. Detta tycker jag känns klokt.

Precis vad jag behövde.

På vägen hemåt fann jag detta lilla fina hjärta som egentligen var någon annans med just där och då var det hjärtat precis vad jag behövde höra och se. Jag kunde såklart inte låta bli att fota det lilla röda hjärtat.

15b

Hua hua nu får det bli uppryckning för snart dags för hockeymatch med Flempan.

Vi hörs och ses!

Puss.

 

 

13 thoughts on “Kamilla – Du är en ängel!

Add yours

  1. Oj vad glad fint. Vilket sammanträffande att du såg hjärtat och insåg dessutom att du är en jordängel. Jag är inte direkt troende, men jag är däremot väldigt intresserad av just andevärlden. Detta var väldigt intressant!

  2. Men så fint! 🙂 jobbigt med lite sömn, vet precis hur det känns, vår minsta dotter låter mig inte sova på nätterna😅

  3. Änglar finns , fast jag tror dessa änglar är något som vi skapar oss . Jag anser att en ängel behöver inte ha vingar, det kan vara någon som hjälper, stöttar och bryr sig. Finns där när man behöver hjälp..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: