Ja, jag har fått paket!

Godmorgon.

Vår lilla tjej fick paket igår kväll blev det för hon märkte inte paketen innan dess. R hade varit iväg och köpt ett schack spel till Tilda som hon önskat sig så länge. Paketen gömde R bakom hennes natt kuddar i sängen. Grejen är den att hon har så enormt mycket kuddar i det hörnet på sängen att hon inte kan känt den hårda kartongen när hon legat och myst i sängen.

Ja, jag har fått paket!

Medan jag stökade runt i köket när T skulle göra sig natta klar. Plötsligt hör jag från hennes rum ett glädje tjut – Ja, jag har fått paket! Ska jag vara ärlig så hade jag glömt bort paketen eftersom det var innan barnen kom hem i eftermiddags som han gömde den i Tildas säng. Vilket lyckorus det var för Tilda kan jag säga. Hon blev så glad över det fina spelet. Spelet var i fin trä och doftade fantastiskt gott. I eftermiddag blir det nog en hel del schackspel om jag kan gissa rätt.

IMG_E7935IMG_E7930IMG_E7937

Titta på Stockholm.

Idag är det tisdag igen och dags för ”Titta på Stockholm” för mig. Minns ni veckan innan jag var sjuk gick jag på gratis museum efter en kort och lugn dag på rehab. Idag är det dags för Historiska Museet som ligger nära Garnisonen där Brageé håller till. Var har ni för planer idag? Hoppas bara jag orkar för igår var jag helt däckad efter jag kom hem från rehab.

1a

Sötnosar – Nu gör vi denna tisdag till en bra en.

Kramis.

21 thoughts on “Ja, jag har fått paket!

Add yours

  1. Vad roligt att gömma paket sådär. Jag skulle aldrig klara av att hålla mig, jag är en sån som vill ge presenter på en gång. Julklappar hos oss ges till exempel från sen september till tidig december för att jag inte orkar vänta på att få ge. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: