Studenten närmar sig.

// Inlägg i samarbete med Kalasdekorationer.se //

Hej.

Det börjar dra ihop sig för Student här hemma hos oss. Vår William tar studenten i början av juni. Vilket är så stort ♥. Förr när jag var så där ung var det långt ifrån lika viktigt eller ens i närheten av jippon som det är nu. Det ska beställas studentmössor, studentplakat, bokas studentskivor hit och dit och för mig som förälder ska det fixas inför en Studentmottagning dagen till ära. Alla föräldrar vill såklart  göra den bästa mottagningen som man kan för sin fina Student. Jag har valt att handla hos kalasdekorationer.se för att få det fint till Wille´s Studentmottagning. Självklart vill jag ju att det ska bli kalas.

Studenten – Det är något man får uppleva en gång i sitt liv om man har tur. Jag har haft turen att ta studenten två gånger. Först gick jag ett skitprogram i mina unga ögon därefter började jag arbeta som vikarie på förskola och bestämde mig för att läsa till barnskötare och gick gymnasiet en gång till då jag läste vårdlinjen gren barn och ungdom.

Det är dom små dekorationer som gör festen.

Jag ville inte vara ute i sista stunden med allt inför Williams student så jag shoppade dekorationer till festen från kalasdekorationer vilket jag tycker att ni också ska göra såklart. Vem vill inte att festen ska bli en fin och minnesvärd högtid för sin student? Jag tycker det är roligt att göra festen personlig och inte som alla andras.

kalas

// Här hittar ni 1 // Här hittar ni 2 // Här hittar ni 3 // Här hittar ni 4 //

testlogo

// Vi på Kalasdekorationer.se har allt ni behöver till en lyckad tillställning. Det bästa med E-handel är att man själv kan sätta sig i lugn och ro och bestämma vilka dekorationer man önskar att använda sig utav. Hos oss hittar du allt från babyshower, dopdekorationer, kalasprodukter till födelsedag, studenten, bröllop och mycket mer. //

Kalasdekorationer skickar paket med Posten Frakten beräknas på vikten av de varor du beställer. Leveranserna tar ca 2-3 arbetsdagar. Smidigt och enkelt precis som jag önskar.

// I samarbete med Kalasdekorationer.se //

Må så gott.

Kram.

 

 

16 thoughts on “Studenten närmar sig.

Add yours

  1. Åh så mycket fint!!!
    Älskar de här sidorna som är special inriktade på en sak (tex. kalas osv) så man kan hitta allt på ett och samma ställe!

    Toppen tips!!!

    Kram kram

  2. Kul, min syster tar också studenten i år 😊 Men som du säger så har allt kring studenten både blivit större och dyrare.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: