Vad jag är kär i dig Stockholm!

Hej Hopp.

Jag började min dag på rehab med stavgång runt Djurgården i ett vintrigt Stockholm. Lite småslaskigt var det förstås men när vi kom ut längs vattnet var det vackert.

Stavgång runt Djurgården.

En av de allra bästa sakerna med rehab är att starta veckan med stavgången. Vi får komma igång i kroppen och rensa skallen inför vad som komma skall den dagen. Jag gick inte långa svängen idag eftersom jag varit sjuk förra veckan och kände faktiskt av att halsen inte var hundra procent återställd.

”Underbara älskade vackra stad vad jag är kär i dig Stockholm.”

12a12c12b

Gick vidare.

Efter rehab gick jag sakta i min egen takt ner till stan för att leta alla hjärtan presenter. Egentligen var jag lite kaffe sugen men orken fanns inte så jag åkte hemåt. H&M Home är en butik som jag verkligen blivit förtjust i. De har så stilrena och fräscha produkter till hemmet. Såg dessa vackra hjärtan  på ett fat som jag blev riktigt sugen på men de fick ligga kvar till någon som behövde dem bättre än vad jag gjorde idag.

12d

Dags att göra lite nytta även idag.

Kramis.

 

5 thoughts on “Vad jag är kär i dig Stockholm!

Add yours

  1. Åh ush gillar verkligen inte denna slasken vi har nu. Länklistan ligger uppe förresten in o läs hur man gör. Glöm inte publicera 14/2 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: