Vad jag är kär i dig Stockholm!

Hej Hopp.

Jag började min dag på rehab med stavgång runt Djurgården i ett vintrigt Stockholm. Lite småslaskigt var det förstås men när vi kom ut längs vattnet var det vackert.

Stavgång runt Djurgården.

En av de allra bästa sakerna med rehab är att starta veckan med stavgången. Vi får komma igång i kroppen och rensa skallen inför vad som komma skall den dagen. Jag gick inte långa svängen idag eftersom jag varit sjuk förra veckan och kände faktiskt av att halsen inte var hundra procent återställd.

”Underbara älskade vackra stad vad jag är kär i dig Stockholm.”

12a12c12b

Gick vidare.

Efter rehab gick jag sakta i min egen takt ner till stan för att leta alla hjärtan presenter. Egentligen var jag lite kaffe sugen men orken fanns inte så jag åkte hemåt. H&M Home är en butik som jag verkligen blivit förtjust i. De har så stilrena och fräscha produkter till hemmet. Såg dessa vackra hjärtan  på ett fat som jag blev riktigt sugen på men de fick ligga kvar till någon som behövde dem bättre än vad jag gjorde idag.

12d

Dags att göra lite nytta även idag.

Kramis.

 

5 reaktioner till “Vad jag är kär i dig Stockholm!

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: