Historia = Sant!

Tjingeling.

Tisdag idag och dags för ”Titta på Stockholm” igen. Idag var jag en splittrad själ på rehab. Jag kunde fokusera eller ta till mig vad vi fick öva på. Mina tankar har åkt runt i biljardbanan hela dagen. Just därför var det så himla skönt att få komma ut i ett lätt snöigt Stockholm och gå bort till Historiska Museet. Jag har satt som ett mål under min rehab tid att besöka minst  ett gratis museum i veckan bara för att liksom.

Historia = Sant!

Det var verkligen inte igår som jag besökte Historiska senast måste varit när jag jobbade på föräldrakooperativet Vårsol för typ 100 år sedan. Jag mindes knappt inte mer än entrén och det är ju inget att komma med idag 2018.

Jag tyckte det var riktigt roligt att gå runt och uppleva Sveriges historia. Miniatyren av Birka var fantastisk. Alla gamla smycken. Vikingautställningen var så fin.

IMG_E7959IMG_E7955IMG_E7950IMG_E7965IMG_E7967IMG_E7970

Vi hörs och ses.

♥ KRAM ♥

4 thoughts on “Historia = Sant!

Add yours

  1. Vilken fin blogg ! Vad kul att båda bloggat om Vikingar i dag 😂 själv älskar jag serien och ska kika mer nu när jag läst ditt inlägg 💗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: