Det går bra nu…inne på topp tio.

Hej Hopp.

Först av allt vill jag säga Tack så jätte mycket alla ni som kikar in här på Kamillas Kamera. I och med att jag bytte till egen domän har min blogg vuxit riktigt mycket. Vilket så så roligt tycker jag.

10

Det går bra nu…inne på topp tio.

Innan jag bytte till wordpress och senare till egen domän låg jag kring 25 på livsstilbloggar.  Idag har jag kommit in på plats 10 och med pil uppåt för vidare avancemang. Så fantastiskt roligt.  Vilket förstås är så kul Tack återigen till er alla som besöker mig utan er hade jag aldrig varit topp tio. Visst har det tagit lite mera tid och tänk men jag tycker om kreativiteten som bloggen ger. Kreativiteten med bloggen och kameran ger energi som känns positiv för att jag själv bestämmer hur, vad, om och när jag ska blogga.

10kk

Nu har jag bestämt mig.

Jag köpte ju för någon vecka sedan en RM väska på super rean om ni minns. Nämligen 3149kr billigare än ordinarie pris. Galet billigt. Jag visste inte då om jag skulle behålla den när jag i samma vecka köpte ytterligare en ny väska. Idag tog jag fram påse och upp väskan ur påsen. Jag bestämde mig äntligen för att behålla väskan. Tänkte hur stor är sannolikheten att jag kan köpa en väska såhär billigt i framtiden? Lika med noll så just därför. Grattis Pinglan till nya fina väskan på riktigt.

10d10e

Dags att röja i köket och börja rulla chokladbollar.

Puss.

 

 

28 thoughts on “Det går bra nu…inne på topp tio.

Add yours

  1. Så kul att bloggen går bra! Läser själv den nu som då och har den i tankarna! Fast jag inte kommenterar varje gång men är en flitig läsare iaf ☺️💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: