Det är jättehemskt.

Hej.

Jag har klurat nästan hela förmiddagen på hur jag skulle kunna förmedla min avsky.

”Min systerdotter 13 år gammal och hennes vän blev igår eftermiddag rånade och misshandlade av ett annat tjejgäng”.

Nog för att tjejer och killar tjafsar och bråkar men när det går till misshandel, rån och hot blir det brott. Inte nog med detta står några och filmar misshandeln som sedan sprids på sociala medier. Det är helt jävla sjukt om man får svära i sådana här situationer.

Det är jättehemskt.

Min systerdotter sitter på MC Donalds efter skolan med kompisar. Utanför ser gänget några de känner igen vilka försvinner och lämnar ett gäng av både tjejer och killar kvar. Efter en stund kommer några ur gänget in och ber min systerdotter komma ut hennes BF följer med. De frågar vad de vill dem därefter startar hot, rån och misshandel av dem. Idag mår tjejerna relativt bra. Händelsen är anmäld förstås och polisen har övervakningskamera från matbutiken där de använt min systerdotters kort.

hearts

Helt oprovocerat slår och sparkar tjejgänget dessa två tjejer flera gånger – samtidigt filmar andra ungdomar misshandeln. Kompisen har troligen fått hjärnskakningen efter sparkar mothuvudet. Det är fruktansvärt än värre att filma och sedan lägga ut misshandeln är inte friskt någonstans. Hoppas verkligen att dessa brutala hemska tjejer får sitt straff tyvärr. Sorgligt nog ska de har gjort mycket grövre saker säger de till tjejerna. När allt ska vara övergår två fram till min systerdotter och ber om ursäkt. Säger att de aldrig ska röra henne igen och ger henne en kram. Hur i hela världen är man funtat då?

Hallo föräldrar vad är det ni missat i uppfostran eller har ni överhuvudtaget någon koll på era barn?

Det är sannerligen inte lätt att vara förälder men någonstans har ni tappat dessa unga tjejer som misshandlar och rånar andra tjejer i grupp. Nu slutar jag för att inte bli för arg…..

 

Kram till tjejerna.

KRAM.

 

4 thoughts on “Det är jättehemskt.

Add yours

  1. Usch vad hemskt. Hoppas din systerdotter mår bättre idag efter händelsen.
    Skaffa barn vet alla hur man gör men hur barn uppfostras verkar många inte veta. Det vore bättre om skolorna lärde ut hur man ska bete sig mot varandra istället för att lära sig saker man inte har nytta av.

  2. Fan så fruktansvärt !! Låter som om dom gjort någon form av challenge som är så trendigt för barn och ungdomar att göra nu för tiden ! Det är helt sinnessjukt. Sociala medier och barb är INGEN bra kombination alls. Och man kan ju undra vart är föräldrarna? Jag vet att det är fel men vi kollar barnens mobiler i smyg. I denna värld är man tvungen. Hoppas tjejerna repar sig någorlunda efter detta ❤ usch.. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: