Fredagsfokus – Lunchdejt med ♥.

Tjingeling Fredagsfirare.

Jag åkte ju som sagt med Robert på dagens jobbsväng för att få se något annat än väggarna hemma hos oss. Efter alla måste stannade vi på Marina Tower och åt lunch tillsammans – fredagsfokus kallas det visst. Det var super länge sedan jag var på Marina. Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. För något år sedan sov R och jag där en helg tror minsann det var lite på vårkanten.

Lunchdejt med ♥.

Så lugnt och skönt i restaurangen vid lunchtid som det var där idag händer inte ofta. Lunch brukar ofta var ganska ljudligt och stökigt men inte på Marina Tower idag. Vi åt båda Cesarsallad. Jag valde med räkor vilket brukar funka för mig, jag som annars oftast väljer vegetariska alternativ. Mumsigt och mysigt var det och salladen smakade riktigt bra i min mage som var hungrig.

9ii9jj9gg

Spring in the air!

Vädret här i Stockholm har bjudit på strålande solsken till och med så jag blev tvungen att låna Roberts bilsolisar för att kunna se. Jag är så otroligt ljuskänslig att jag nästan blir blind i stark sol. Gick en stund längs kajkanten bara för att tjuvkika in mot Stockholm.

♥ Underbara älskade Stockholm ♥ 

9kk9ll9mm9nn

Nu väntar jag in dottern som snart ska komma från gympaträningen. Vi ska ha tjejmys framför talang – äta tacos och mumsa upp min fredagspresent som jag tänkte dela med min tjej nämligen marängcup. Familjens grabbar är på hovet och hejar på  AIK hockey som spelar mot SSK.

12599005_429383340601965_1057866190_n

Puss.

11 thoughts on “Fredagsfokus – Lunchdejt med ♥.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: