”Ny pianist till – Så ska det låta”

Halloj.

Piggare idag förutom halsen som inte är sig lik ännu. Så jag följde med Robert runt på en jobbsväng. Lite studiebesök eller prao kan ju inte vara fel? Testa sina vingar och ben efter sjukdom sägs vara grejen. Ni vet en feberfri dag hemma innan förskola eller jobb tänket.

Prao som konsertpianist.

Berwaldhallen har jag aldrig tidigare besökt varken som besökare/publik eller bakom kulisserna tidigare fast jag går förbi varje gång vi är ute och går med rehab. Idag blev det backstage när R skulle leverera utrustning inför morgondagens jobb. Jag kunde inte låta bli att sätta mig vid ena pianot och låtsas spela på tangenterna.  Kände mig nästan som Robert Wells. Låt mig presentera pianokonsert med Beethoven med Pinglan. Eller varför inte nya ”Så ska det låta” med mig bakom ett av pianon? Den är tagenNy pianist till Så ska det låta”

9oo

9e

Tänkte det är tur att det sitter orkesterfolk på alla stolarna för fy så fula stolar det stod på scenen. Well well jag har nu koll på vilka verk som ska spelas och har fotat av noterna så jag är förbered inför konserten……

9f9b9d9c

Skämt och sido nu har jag skämtat färdigt – det blir ingen konsert tyvärr.

Men prao vid piano blev det allt.

Ha det bäst.

Puss & Kram.

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: