Kaffe med vantarna på.

Tjingeling vänner.

Vaknade idag genomsvettig med en huvudvärk som inte alls var att leka med. Fick stoppa i mig en huvudvärkstablett och börja dricka kaffe. Tror faktiskt att jag slumrade till en stund i soffan med datorn i knäet.

Längtade ut i friska luften.

Längtade ut precis så kändes det när jag satt med datorn i knäet och solen sken in genom fönstret. Nog skulle jag väl orka med att dra på mig utekläderna och gå ut i trädgården med min lilla kaffetermos. Så fick det bli – ut med systemkameran runt halsen.

8b

Hälsade på Växthuset.

En sak som verkligen ger mig ro och återhämtning är att fixa i trädgården. I trädgården skulle jag kunna lägga hur många timmar som helst tiden liksom bara försvinner och jag blir nästan ett med naturen. Mitt alldeles egna växthus är inte stort men lagom för mig. Där finns det bara lust och lycka och så har jag valt att ha det. Ni vet vissa platser känns bra för att tänka och fundera på livets svårigheter medan andra för tankarna till lycka.

Spring in the air! Det var verkligen vår i luften vilket alltid för mig i alla fall mot planteringstankar, drömmar och lata dagar med kaffe koppen utomhus med vantarna fortfarande på. Hej Växthuset väntar du på mig? Jag längtar i alla fall jätte mycket efter att få vara hos dig.

8e8d8c

Kaffe med vantarna på.

Jodå jag fick mitt kaffe i solen och busade till det lite med att måla genom att hälla ut sista lilla koppen som en minitavla. Ateljerista kallas det visst…

8g8f

HA NU EN TOPPEN DAG.

KRAMIS.

 

5 thoughts on “Kaffe med vantarna på.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: